Bettogoal Sms

Tıkla, Bettogola’a Gir!

Bettogoal Sms anketlerinin olması veyahut sıklıkla bildirimlerin gönderilmesi telefon doğrulama iptali olmasının büyük sebeplerindendir. Bu kadar çokça olmasının birkaç nedeni var. Bunun ana nedenlerinden biri, bahisçilerin sürekli olaraktan kumarhaneden mesaj almak istememesidir. Özellikle üye olmayanlar da benzer itirazlar bulabilmektedir. Ya da hesabını kapatmış kişiler yine de mesaj almaktan şikayetçi olabilir. Bu geniş konuların tümüne özel kumarhanenin servislerinden alınan özel bilgileri şimdi anlatacağız.

Bettogoal Sms İptali

Mesaj onaylamalarını geri çekmemiz mümkün olabilir. Dilerseniz bunu siz siteye giriş yapmadan dahi yapabiliriz. Ya da üyeliğiniz olmasa da sms iptallerini yapabilirsiniz. Bettogoal web sitesindeki iletişim seçeneklerinden yardım alabilirsiniz. Veya destek hatlarıyla uğraşmadan operatörümüzü arayabilirsiniz. Metin mesajını iptal ederek bir daha kumarhaneden kısa smslerin almamayı sağlayabilirsiniz. Ayrıca cihaz uygulamanızdan da istekler oluşturabilirsiniz.

Bettogoal Sms Doğrulama

Tabii burada başka soru işaretleri de devreye giriyor. Örneğin, Bettogoal Sms iptallerini gerçekten istiyor musunuz? İlgili soruyu cevaplarken, durumumuzu düşünmekte fayda var. Sitede üyeliğiniz yoksa bu tamamen anlaşılır bir durumdur. Bir de tabi işlemlerimizin bir de mantıklı tarafı var, açıklaması var. Ancak siteye girdikten sonra mesajla yapılan ile hesap doğrulama işlemini unutmayınız.

Site ile ilgili en son bilgileri ilgili duyurular aracılığıyla da alabiliriz. Bu amaçla Bettogoal web sitesinin sosyal medya mecralarını dahi takip edebilirsiniz. Ancak Twitter gibi yerleri her seferinde kontrol etmek zaman kaybıdır. Bunun yerine, en güncel bilgileri kısa sms yoluyla alıyoruz. Bir mesajın engellenmesi, ilgili bilgilerin eksik olduğu anlamına gelir. Önemli bilgiler, büyük miktarda değerli bilgiye erişimi içerir.

Bettogoal Sms iptali

Süreç nasıl işliyor? Siteye üye olmayan kişilerle başlayalım. Üyeliğiniz yok ama Bettogoal Sms iptalini etmek istiyorsanız mesaj ayarlarını deneyin. Posta kutunuzu açın. İlgili kodlara buradan bakın. Kodları girerek iptal işlemini hızlıca onaylayabilirsiniz. Ancak nadirense uygulama marketinden bu amaçla yazılmış uygulamaları yüklemeniz gerekebilir. Böylelikle tamamen tüm kumarhane spamlarını tek seferde yok etmiş olacaksınız.

Zaten siteye üye iseniz işiniz çok daha kolaylaşmış olacaktır. Çünkü kısa mesaj almayı sınırlamak için profil ayarlarınızda bu sms iptalinin talebini yerine getirebilirsiniz. Mesajları engellemek için sadece birkaç ilgili adım aşağıda verilmiştir. Bunu yapmak için Bettogoal profilinde hızlı transfer araçları bulunur. Değilse, doğrudan yardıma ulaşabiliyoruz. Bundan sonra aynı gereksinimleri uygulayabiliriz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*